Wie zijn wij?

Frettenvereniging “Frettig Gestoord” is opgericht op 19 april 1998.

Onze vereniging is opgericht om mensen die belangstelling hebben voor of het houden van fretten met elkaar in contact te laten brengen.
Wij verstrekken informatie over het houden van de fret als huisdier.


Lid worden
U kunt lid worden van onze vereniging door middel van het aanmeldformulier welke u via onze website kunt uitprinten. U moet deze invullen en voorzien van een handtekening en vervolgens per post of per scan opsturen naar de penningmeester. Nieuwe leden ontvangen “De fretten pocket” met tal van wetenswaardigheden en tips voor de beginnende frettenliefhebber. De frettenpocket is ook te koop.


Verenigingsblad “Het Mokje”
Vier maal per jaar brengen wij een verenigingsblad uit genaamd “Het Mokje”. Hierin vertellen we het laatste nieuws uit de vereniging. We brengen een verslag uit van de opvang, een of meerdere dierenartsen, die gespecialiseerd zijn in fretten, schrijven een verhaal over de belevenissen uit hun praktijk en leden kunnen hun belevenissen met hun eigen fretten beschrijven.


Frettenopvang
Wij hebben een frettenopvang. Wij fokken niet met fretten maar vangen fretten op die gevonden zijn en die door dierenambulances of dierenasielen worden aangeboden. Een regulier dierenasiel is niet de juiste plaats om een fret op te vangen en missen de expertise om een fret op de juiste wijze te begeleiden of te behandelen. Ook is er incidenteel de mogelijkheid om fretten van particulieren, na betaling van afstandsgeld, in onze opvang op te nemen. Alle fretten die bij ons binnen komen worden onderzocht door een dierenarts, twee maal ingeënt, gechipt, en fretten die nog niet geholpen zijn worden gecastreerd of gesteriliseerd. Daarna zal er middels deze website een nieuw baasje gezocht worden.


Vakantieadres
Als u lid bent kunt u de vakantielijst aanvragen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit is een lijst met leden die zich op hebben gegeven om tijdelijk voor de fretten van andere leden te willen zorgen. Het contact en de afspraken hierover gaat verder volledig buiten de vereniging om.


Bijeenkomsten
Wij zijn op verzoek vaak aanwezig bij evenemeneten. Deze kunt u vinden op de evenementenlijst.


Korting op artikelen
 Als lid van de vereniging kunt U 10% korting krijgen als u op onze stand iets koopt. Onze stand zal op alle door ons georganiseerde evenementen aanwezig zijn maar ook op evenementen die door een ander georganiseerd zijn. Deze korting geldt niet als het artikel al in de aanbieding is. Er kan ook op afspraak bij de opvangadressen aan huis artikelen worden gekocht.


 

watdoenwij