POF-fretten, of te wel de Permanente Opvang Fret

In onze opvang komen regelmatig ongeneeslijk zieke en oude fretten binnen. Voor deze fretten is meestal zeer moeilijk een mooi, nieuw, warm huisje te vinden en dat begrijpen we heel goed. Tenslotte zit je gelijk in de dure fase van een frettenleven en je kan waarschijnlijk maar kort van de fret genieten.

Daarom heeft Frettig Gestoord besloten de POF-fret zelf te houden, er financieel verantwoordelijk voor te blijven of te huisvesten bij mensen met enige frettenervaring. Zij moeten wel dicht bij onze frettendierenarts Tineke Deden in Utrecht wonen of bereid zijn deze reis te ondernemen mocht de fret medische zorg nodig hebben.

Bent u niet in de gelegenheid om zo’n fret in huis te nemen maar wilt u wel wat betekenen voor deze oude en/of zieke fretten dan kunt u ze op een andere manier steunen. Wat nieuw is: U kunt deze POF-fretten (financieel) adopteren en dus adoptieouder worden van één of meerdere van onze oudere of ongeneeslijk zieke fretten.
Zo helpt U ons de POF-fret van een mooie oude dag te laten genieten en ze de verzorging krijgen die ze toch allemaal verdienen. Als u adoptieouder wilt worden heeft u natuurlijk de keus van welke fret u dit wilt worden. U heeft tevens de keus om alleen of gedeeltelijk adoptieouder te worden.

Voor € 5,00 per maand bent u enig adoptieouder van een van deze fretten naar uw keuze mits nog niet voorzien natuurlijk. Het is natuurlijk goed mogelijk dat u dit een te groot bedrag vindt en daarom kunt u ook gedeeltelijk adoptieouder worden voor maar € 2,50 per maand, in dit geval gaan wij dan op zoek naar 2 adoptieouders voor deze fret.
Als adoptieouder ontvangt u een adoptiecertificaat, wordt u op de hoogte gehouden van “uw” adoptiefret en mag u deze ook komen bezoeken.

Helpt u ons mee om het mogelijk te maken deze POF-fretten ook te laten genieten van hun laatste jaren? Wij en vooral de fretten zijn u zeer dankbaar! Wilt u adoptieouder worden of wilt u een POF-fretje in huis nemen: Mail dan naar: adoptie@frettiggestoord.nl