Hope Farms

Hope Farms voorziet de opvang al vele jaren van gratis voer

Hope Farms Frettenvoeding
Arie Blok Diervoeding
Postbus 30
3440 AA Woerden
info@ariblok.nl
Hope Farms

Heel erg bedankt voor deze al jaren lange donatie


Stichting DierenLot

#samenvoordieren

Stichting DierenLot

Dierenlot heeft onze opvang al meerdere malen een donatie gegeven. De eerste keer dat we een donatie van Dierenlot ontvingen hebben we dat bedrag gebruikt om een grote groep fretten, 28 stuks waar afstand van is gedaan, te laten castreren en in te enten. De laatste jaren hebben we een donatie gekregen tijdens de beneficiantendag.
In 2014 hebben wij van Dierenlot een extra donatie gekregen om zieke fretten te behandelen die door sluiting van andere opvang adressen bij ons gekomen zijn.
In 2016 hebben we een Dieren Transport Ambulance in bruikleen gekregen.SIVOCAT GREEN

Vanaf 2014 hebben we een afspraak kunnen maken met SIVOCAT GREEN voor een donatie aan onze opvang van hun poepbakvulling. Jaarlijks zullen ze dit bekijken. Inmiddels hebben we al 4 jaar lang ieder jaar een pallet houtkorrels ontvangen.


Stichting Dierendonatie.nl
Stichting Dierendonatie

Al twee maal hebben we via dierendonatie.nl een project bij elkaar kunnen sparen.

Heel erg bedankt voor deze bemiddeling


Zooplus
Website

Bij zooplus vind je een omvangrijk assortiment voor jouw huisdier. Wij bieden je een keuze uit meer dan 8000 producten, die vandaag nog aan je verstuurd kunnen worden. Hiernaast profiteer je bij zooplus van meer dan 20 jaar ervaring in huisdierproducten: zowel dierenverzorging als -accessoires, zooplus biedt topmerken en kwaliteitsproducten tegen bijzonder gunstige prijzen.


zooplus.nl

Wilt u ook onze sponsor en/of donateur worden? Mail dan naar: bestuur@frettiggestoord.nl

Heel erg bedankt voor deze donaties