WILT U ONS HELPEN? DONEER!

Wij zijn de grootste frettenopvang van Nederland en jaarlijks vangen wij en ongeveer 100 fretten op. De meeste fretten kunnen we herplaatsen maar er zijn ook fretten die in de opvang blijven en waarvan de kosten medisch, voeding en verzorging hoog kunnen oplopen. Deze fretten worden door dierenambulances gevonden en naar ons gebracht of ze komen door afstand van particulieren die niet meer voor ze kunnen zorgen.

Over ons

Draagt u de fretten in onze opvang een warm hart toe en wilt een eenmalige donatie doen dan kunt u met onderstaande link een bedrag overmaken wat in zijn geheel zal worden gebruikt voor het welzijn van de opvangfretten. U heeft de mogelijkheid om met Ideal of Paypal te doneren.

 
Doneer € -

Draagt u de fretten in onze opvang een warm hart toe en wilt een eenmalige donatie doen dan kunt u met bovenstaande link een bedrag overmaken wat in zijn geheel zal worden gebruikt voor het welzijn van de opvangfretten.

Deze fretten worden door dierenambulances gevonden en naar ons gebracht of ze komen door afstand van particulieren die niet meer voor ze kunnen zorgen. De mensen van het bestuur en de mensen die de opvang runnen doen dit helemaal op vrijwillige basis, maar het kost erg veel geld om de dierenartsrekeningen en de voeding te betalen.

Daarom stellen we het heel erg op prijs als we donaties binnen krijgen.

De donatie zal in zijn geheel zal worden gebruikt voor het welzijn van de opvangfretten en de oudere en zieke fretten die permanent in de opvang blijven doordat ze een medisch gebrek hebben en niet meer herplaatsbaar zijn.